Wc ontstoppen in Gent

Blijft er water in uw wc staan na het doortrekken? Dan duidt dit in negen van de tien gevallen vaak op een verstopping. Geen pretje natuurlijk, want hierdoor kan ook toiletpapier, urine en ontlasting niet meer wegstromen. Dit kan behoorlijk gaan stinken. Reden genoeg dus om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Probeer het in eerste instantie eens met een ontstopper. Plaats het uiteinde van dit voorwerp over de opening onderin uw toiletpot. Pomp een paar keer op en neer. Komt er rommel omhoog? Verwijder dit dan handmatig en gooi het in de prullenbak. Boekt u geen succes met de wc ontstoppen in Gent? Overweeg dan eens een beroep te doen op onze loodgieter.

Andere manieren om uw toilet te ontstoppen

wc ontstoppen in GentIndien het u niet lukt uw toilet te ontstoppen met een ontstopper, zijn er nog een aantal andere mogelijkheden. U kunt het namelijk ook nog proberen met ontstoppingsmiddel. Dit kunt u kopen in de winkel, maar u kunt ook soda gebruiken. Kiest u voor soda? Laat dit dan even inweken en gooi er daarna een flinke scheut warm water achteraan. Ook kunt u een ontstoppingsveer gebruiken. Hier dient u wel mee op te passen. Met dit voorwerp kunt u de afvoer van uw toilet namelijk beschadigen. Indien dit inderdaad gebeurt, ontstaat er een lekkage en bent u nog verder van huis.

De kosten voor uw wc ontstoppen in Gent

Indien u een wc ontstoppen in Gent overlaat aan een loodgieter, brengt dit kosten met zich mee. Hierdoor is lang niet iedereen er happig op om direct een professional in te huren. Toch kan het wel handig zijn dit uit te besteden. Waarom? Omdat u er dan zeker van bent dat de verstopping verholpen wordt. Indien u zelf aan de slag gaat is dit nog maar de vraag. Mensen die zelf hun wc ontstoppen in Gent, krijgen vaak op korte termijn opnieuw te maken met het probleem. Hier hoeft u niet bang voor te zijn wanneer u de afvoer van uw toilet laat ontstoppen door onze loodgieter.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!