Verstopping in Gent

Wanneer u last heeft van een vervelende, lang blijvende stank in uw woning, of wanneer uw gootsteen en toilet niet meer volledig doorlopen, kan er sprake zijn van een verstopping in uw afvoer. Erg vervelend, zeker als dit buiten de vaste werktijden om gebeurd! Gelukkig is het verhelpen van een verstopping vaak snel gedaan, door uw afvoer door te spuiten. Nog beter is het om een verstopping te voorkomen, door uw afvoer eens per half jaar te laten onderhouden door een erkende loodgieter. Voor het verhelpen of voorkomen van een verstopping in Gent bent u bij ons loodgietersbedrijf van harte welkom! Wij komen graag bij u langs voor het doorspuiten van uw afvoer.

Verstopping in Gent voorkomen

VerstoppingDoor uw afvoer eens per zoveel tijd te laten doorspuiten, worden beginnende verstoppingen direct opgelost. Ook kunt u zelf zorgen voor het voorkomen van een verstopping, door goed te letten op het gebruik van uw toiletpapier, een zeefje in uw gootsteen te plaatsen om afval bij de afwas tegen te houden en bijvoorbeeld door een kapje over uw regenpijp te plaatsen tegen takjes en bladeren. Zo wordt de kans dat afval zich aan de binnenzijde van uw afvoer hecht relatief klein, waarmee verstoppingen nooit snel zullen ontstaan.

Mocht u onverhoopt toch denken dat u te maken heeft met een verstopping, dan komen we direct bij u langs om deze in z’n geheel door te spuiten. U merkt dit bijvoorbeeld aan een slecht doorlopende afvoer, waarbij water minder snel wegstroomt als dat dit het in het verleden deed.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!