Direct een antwoord

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we hieronder alle veelgestelde vragen van onze klanten opgesomd. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 09 298 12 84.

Loodgieterij de Smet is 24/24 bereikbaar, zelfs in het weekend of ’s nachts. In noodgevallen kunt u een beroep doen op onze spoedloodgieter. Bel ons op en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

 

Wij zijn actief in regio Gent.

Dit kunt u gemakkelijk doen, door te bellen naar 09 298 12 84.

Een verstopte afvoer in de keuken of badkamer, kan direct gevolgen hebben voor het hele huishouden. Bij een verstopping stroomt het water niet of nauwelijks meer weg. Dit probleem verdwijnt niet zomaar vanzelf. In eerste instantie kunt u altijd proberen een verstopping zelf op te lossen. Gebruik hierbij geen chemische ontstoppingsmiddelen! Hierdoor kunnen leidingen eerder slijten of zelfs kapot gaan. Gebruik daarom in eerste instantie een plopper of soda met heet water om het probleem te verhelpen. Werkt dit niet? Schakel dan de loodgieter in voor hulp.

Geeft uw kraan geen warm water meer of doet de verwarming het niet meer? Deze problemen kunnen veroorzaakt zijn door een cv-ketel storing. U kunt beter het probleem niet zelf proberen op te lossen. Op deze manier loopt u kans om meer schade aan uw ketel te veroorzaken. Wij raden u daarom aan om een loodgieter in Gent in te schakelen. Moet het probleem met spoed opgelost worden? Schakel dan onze spoedloodgieter in!

 

Een lekkage in huis kan vervelende gevolgen hebben. Om de schade te beperken in het belangrijk om direct actie te ondernemen. Het eerste wat u moet doen is uw watertoevoer stop zetten. Op deze manier zal de lekkage niet erger worden. De stopkraan of afsluiter bevind zich normaliter in de meterkast. Daarna is het zaak om het overtollige water weg te werken. Hoe langer het water in het huis ligt, hoe meer schade het kan veroorzaken. Neem vervolgens contact op met de loodgieter Gent om de exacte locatie van de lekkage te detecteren en het probleem te verhelpen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Gent? Neem dan contact op met Loodgieterij De Smet. Bij ons kunt u terecht voor algemene loodgieters werkzaamheden en voor spoedklussen.

Call Now Button