Spoedloodgieter in Gent bereiken

Een lekkage opmerken vlak voordat je de deur uit moet. Een overstroming van de kelder dat binnen korte tijd een ravage aanricht. Een verstopping van het toilet die voor stankoverlast zorgt. In sommige gevallen kun je wel wat hulp gebruiken en het liefst zo vlug mogelijk. De spoeddienst van een bekwame loodgieter komt dan als geroepen. Ook een probleem wat meteen opgelost moet worden? In geval van acute nood kan onze spoedloodgieter in Gent direct ter plaatse zijn.

In geval van nood

Bij storingen, lekkages, overstromingen en verstoppingen zijn onze spoedloodgieters inzetbaar. Wij zijn gespecialiseerd in snelle en vakkundige reparaties aan onder andere water- en gasleidingen, verwarmingsinstallaties, rioleringen en sanitair. Ons streven is het probleem zo snel mogelijk te verhelpen zodat de klant er zo min mogelijk last van zal ondervinden. Met onze spoeddienst kun je snel weer naar je werk, de kinderen van school halen of door met andere dagelijkse bezigheden.

Snel ter plekke

Voor dringende zaken zoals een daklekkage, een lek in de waterleiding, het ontstoppen van de afvoer of hulp bij een overstroming in de kruipruimte of kelder kunnen onze medewerkers jou zo snel mogelijk van dienst zijn. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor minder dringende zaken. Onze vakmensen zijn namelijk ook inzetbaar bij de aanleg of vervanging van leidingwerk, het plaatsen van sanitair of witgoed, onderhoud aan de leidingen of andere loodgieterszaken. Neem contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!