Riool ontstoppen in Gent

In het geval van een verstopping gaat het meestal om een ophoping van rommel in de afvoer. Vaak kunt u dergelijke problemen met behulp van een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel vrij eenvoudig verhelpen. Het wordt echter een ander verhaal wanneer de verstopping in uw riool zit. In dat geval zit het probleem dus een stuk dieper. De kans is groot dat u met een ontstoppingsveer niet eens bij de verstopping komt. Ook met een ontstopper of ontstoppingsmiddel krijgt u zeer waarschijnlijk geen beweging in de verstopping. Om het probleem tocht te verhelpen, doet u een beroep op onze loodgieter. Een riool ontstoppen in Gent behoort namelijk tot onze specialiteiten.

Riolering en afvoer weer brandschoon

riool ontstoppen in Gent Indien er een verstopping in het riool zit, spuiten wij uw leidingen vaak door. Dit gebeurt onder hoge druk. Doordat er water met hoge druk door de leidingen gepompt wordt, spoelt de verstopping vaak weg. Het is echter niet alleen de verstopping die het moet ontgelden. Ook andere aanslag en rommel aan de binnenkant van een afvoer en riool spoelen mee. Na tussenkomst van onze loodgieter uit Gent zijn uw afvoer en riool dus weer brandschoon. De kans op een verstopping wordt zo aanzienlijk kleiner. Wilt u geen risico lopen? Laat uw riool dan jaarlijks doorspuiten door onze loodgieter uit Gent.

Spoel niet alles weg via het riool

De riolering is vaak aanzienlijk groter dan een afvoer. Hierdoor denken veel inwoners van Gent dat hier niet zo snel een verstopping kan ontstaan. Dit is inderdaad een stuk lastiger, maar onmogelijk is het zeker niet. Pas daarom ook goed op met wat u allemaal door uw riolering spoelt. Natuurlijk kunt u toiletpapier en etensresten prima door uw afvoer spoelen. Ook haar zorgt vaak niet voor problemen. Spoel echter geen dingen weg die niet in uw riool thuishoren, zoals vet. Hoe meer onnodige dingen u wegspoelt, des te groter is de kans op een verstopte riolering. En u draait zelf natuurlijk op voor de kosten voor riool ontstoppen in Gent.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!