Riool lekkage in Gent oplossen

Een riool lekkage in Gent oplossen? U kunt rekenen op onze vakmannen! Wij brengen kennis, kunde en de nieuwste technologie mee, zodat de lekkage in uw riool op een effectieve manier opgelost kan worden. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld camera’s om een riool lekkage in Gent op te sporen, om zo min mogelijk schade aan te richten tijdens onze werkzaamheden. Zo bent u snel van uw lekkage af en voorkomt u grotere schade.

Riool lekkage in Gent

Riool lekkage GentEen lekkage in uw riool: u wilt er het liefst zo snel mogelijk van af, en dat begrijpen wij. Een lekkage zorgt niet alleen voor natte plekken en schade, maar meestal gaat een riool lekkage ook gepaard met vervelende geuren die in uw woning blijven hangen. Alle reden om een lekkage zo snel mogelijk aan te pakken, maar hoe herkent u een lekkage. En nog belangrijker, hoe kunt u lekkages in uw woning voorkomen?

Het voorkomen van een lekkage begint bij goed onderhoud. Houd er rekening mee dat de leidingen in uw woning een maximale levensduur hebben. Voor waterleidingen geldt dat zij na circa 50 tot 60 jaar vervangen moeten worden om de kwaliteit te kunnen garanderen. Hierna loopt het risico op lekkages door slijtage toe.

Het is bovendien belangrijk om uw leidingen goed te onderhouden, om ophoping van vuil, etensresten en kalk in de leidingen te voorkomen. Bij dergelijke ophopingen kan de leiding door het gewicht scheuren, waardoor u last krijgt van lekkages. Helaas worden lekkages vaak te laat opgemerkt. In dit geval is het slim om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen.

Lekkage door een expert laten verhelpen

Het oplossen van een lekkage moet zo spoedig mogelijk gebeuren om te voorkomen dat u tegen hoge reparatiekosten aanloopt. Zet bij een lekkage een emmer onder het lek om het water op te vangen en bescherm uw meubels en vloeren met een zeil. Schakel hierna zo snel mogelijk een professionele loodgieter in om u te helpen bij het opsporen en verhelpen van de lekkage.

Tip: maak foto’s voordat de loodgieter aan de slag gaat voor de verzekering.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Wilt u direct hulp van een loodgieter in Gent of omliggende plaatsen? Bel Loodgieterij De Smet! U kunt bij ons terecht voor diverse klussen, ook bij spoed.

Call Now Button