Wat te doen bij riool lekkage in Gent

Een lekkende riolering kan veel problemen veroorzaken. Er kan vocht in de muren trekken of u kunt last hebben van een vervelende stank in huis. Het kan lastig zijn om precies te achterhalen waar de stank vandaan komt, waardoor het niet altijd duidelijk is waar het probleem precies zit. Heeft u last van een rioollucht of van een lekkende riolering in uw woning? Wij helpen u graag bij het verhelpen van riool lekkage in Gent. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Eén van onze professionals komt dan bij u langs om de situatie op te nemen en het probleem op te lossen.

Lek in riool, wat nu?

Een lek in de riolering kan ervoor zorgen dat de kruipruimte van uw huis vol komt te staan met afvalwater. Hierdoor ontstaat een penetrante lucht die meestal door het hele huis waarneembaar is. Het optrekkende vocht kan schimmels veroorzaken in het huis die erg gevaarlijk kunnen zijn. Als de schimmel in de muren van het huis is getrokken, moeten ook deze behandeld worden. Riool lekkage is dus een erg vervelend probleem waar u snel vanaf wilt zijn. Wij maken de kruipruimte droog en zorgen ervoor dat de oorzaak wordt aangepakt.

Ontlucht de afvoer regelmatig

Voorkom een vervelende lucht in huis door de afvoer van de riolering regelmatig te ontluchten. In het afvalwater dat door de riolering wordt afgevoerd kunnen gassen ontstaan die het huis in kunnen komen. Door de afvoer regelmatig te ontluchten voorkom je dat deze gassen het huis in komen.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!