Over Loodgieterij de Smet

Loodgieterij de Smet is al vele jaren een betrouwbaar loodgietersbedrijf in Gent. Wij zijn een zeer allround loodgietersbedrijf en kijken samen met u naar een juiste en professionele oplossing voor uw loodgietersprobleem! Daarnaast beschikken al onze medewerkers over de juiste opleiding en diploma’s, u kunt er dus op rekenen dat er goed opgeleide en ervaren monteurs aan uw deur staan. Kwaliteit staat bij ons altijd op de 1e plaats!

Binnen dit bedrijf hanteren wij 3 verschillende kenwaarden die bij ons centraal staan: uitstekende service, kwaliteit en een eerlijke prijs. Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieterswerkzaamheden in Gent? Dan bent u bij Loodgieterij de Smet aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij een loodgietersbedrijf.

Onze service

Loodgieterij de Smet is een echt allround loodgietersbedrijf, we kunnen u helpen bij al uw problemen! Daarnaast zijn we 24/24 bereikbaar, ook in het weekend! Daarnaast kunt u ons in noodgevallen bereiken door middel van onze spoedservice.

De diensten van onze cv-monteur zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën:

  • Installatie
  • Onderhoud
  • Reparatie

U kunt ons inschakelen om een nieuwe cv-ketel te installeren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw cv-ketel door ons te laten onderhouden. Dit zal de levensduur van de ketel bevorderen. Als laatste is het ook mogelijk dat uw ketel kapot is, of niet meer goed functioneert. In dit geval kunnen wij uw cv-ketel repareren.

Onze hulp gaat echter verder dan het uitvoeren van veelzijdige loodgieters werkzaamheden. Door de expertise die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen we u tevens een passend advies geven. Samen kijken we naar de haalbaarheid van uw plan en de mogelijkheden om uw wensen uit te voeren. Heeft u verdere vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Wilt u direct hulp van een loodgieter in Gent of omliggende plaatsen? Bel Loodgieterij De Smet! U kunt bij ons terecht voor diverse klussen, ook bij spoed.

Call Now Button