Over loodgieterij Mertens

Loodgieter Mertens is een aantal jaren geleden begonnen met als doel om klanten zo tevreden mogelijk te krijgen. Wij gaan dan ook pas weg bij de klant als onze klant helemaal tevreden is. Wat wij belangrijke kernwaarden vinden zijn betrouwbaar en professioneel. Als u hier naar opzoek bent dan bent u bij loodgieterij Mertens aan het juiste adres. Wij proberen samen met u elke vraag op te lossen. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende klussen op het gebied van loodgieterswerk. Voorbeelden hiervan zijn het onderhouden of installeren van uw CV ketel, het oplossen van verstoppingen en uw verder helpen bij een lekkage. Staat uw probleem hier niet tussen dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom kiest de klant voor ons?

Ons personeel heeft allemaal jarenlange ervaring op het gebied van loodgieterswerk. Wij onderscheiden ons vergeleken met de concurrentie door onder andere onze klantvriendelijkheid en snelle service. Wij willen onze klanten dan ook zo goed mogelijk helpen. Dit doen wij doormiddel van niet alleen de dienst uit te voeren maar ook de klant advies te geven. Dit advies is er zodat de klant niet in het vervolg complicaties krijgt maar het kan voorkomen.

Wij helpen met lekdetectie

Verder hebben wij veel verstand van lekdetectie. Dit houdt in dat wij voor u de bron van lekkage gaan onderzoeken. Dus denkt u ergens last te hebben van een lekkage, bel ons dan snel mogelijk. Hiermee kan u voorkomen dat de lekkage erger wordt en u last krijgt van veel waterschade. Hoe langer u wacht, hoe erger de schade kan worden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van hak- en breekwerk om lekdetectie uit te voeren. Dit is vaak harstikke vervelend voor de klant. Daarom maken wij gebruik van speciale vormen van lekdetectie. Hierdoor is hak- en breekwerk vaak helemaal niet noodzakelijk.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!