Ontstoppingsdienst Oudenaarde

Loodgieterij Mertens staat altijd voor u klaar! –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Oudenaarde? – Bel direct 09 298 08 88

Ontstoppingsdienst Oudenaarde

Een verstopte afvoer kan betrekkelijk eenvoudig ontstaan. Toch houden veel mensen uit Oudenaarde er geen rekening mee dat het hen ook kan overkomen. Hierdoor staat u mogelijk met uw mond vol tanden wanneer het water niet of nauwelijks meer wegstroomt. De kans is dan namelijk groot dat u niet weet wat u moet doen. Indien u niet eerder met een verstopping te maken heeft gehad, laat u het mogelijk eerst rusten. Dit is echter niet verstandig. Een dergelijk probleem verdwijnt namelijk vrijwel nooit uit zichzelf. Wilt u verlost worden van de verstopping? Doe dan een beroep op onze ontstoppingsdienst in Oudenaarde.

ontstoppingsdienst oudenaarde

Waarom juist onze loodgieter?

In de omgeving van Oudenaarde treft u de nodige loodgieters aan. Waarom moet u dan juist kiezen voor ons loodgietersbedrijf? Omdat wij jarenlange ervaring hebben en enkel werken met geschoold personeel. Hierdoor zijn wij in staat om alle verstoppingen binnen een mum van tijd te verhelpen. Heeft u een verstopping en laat u deze verhelpen door onze ontstoppingsdienst in Oudenaarde? Dan ervaart u slechts korte tijd overlast van dit probleem. Ook garanderen wij u dat wij er alles aan doen om te voorkomen dat de verstopping snel weer terugkeert.

Zo voorkomt u een verstopping

Heeft u geregeld te maken met een verstopte afvoer in Oudenaarde? Dan wordt het een duur grapje wanneer u hier telkens een loodgieter voor inschakelt. Misschien moet u in dat geval toch eens bij uzelf te rade gaan. Gebruikt u uw afvoer bijvoorbeeld wel alleen waar deze voor bedoeld is? Er zijn namelijk genoeg inwoners van Oudenaarde die van alles nog wat door hun afvoer spoelen. Zo spoelt menig inwoners vet weg via de afvoer. Dit kan gaan stollen, waardoor er makkelijk een verstopping ontstaat. Ook is het raadzaam een zeefje in uw afvoerputjes te plaatsen. Deze vangen het merendeel van de rommel op. Tot slot kunt u onze ontstoppingsdienst in Oudenaarde jaarlijks langs laten komen om uw afvoer onder hoge druk door te laten spuiten. Op deze manier verdwijnt alle rommel uit uw leiding, wat de kans op een verstopping stukken kleiner maakt.

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten