Ontstoppingsdienst Lokeren

Loodgieterij Mertens staat altijd voor u klaar! –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Lokeren? – Bel direct 09 298 08 88

Ontstoppingsdienst Lokeren

Een verstopte afvoer wekt altijd de nodige irritaties op bij inwoners van Lokeren. Het voornaamste probleem is dat het water vrijwel niet meer wegstroomt. Hierdoor blijft er altijd een laagje staan in uw gootsteen, douche of toilet. Dit is natuurlijk geen pretje, zeker niet wanneer u bezoek krijgt. Daarnaast komt er vaak stank vrij als gevolg van een verstopping. U heeft dus redenen genoeg om een verstopte afvoer zo snel mogelijk te ontstoppen. Maar hoe gaat u hierbij eigenlijk te werk? Kunt u dit zelf doen of is het toch beter een beroep te doen op onze ontstoppingsdienst in Lokeren?

Kunt u uw afvoer zelf ontstoppen?

In het geval van een hardnekkige verstopping is het aan te raden onze ontstoppingsdienst in Lokeren in te schakelen. Het is alleen wat lastig in te schatten of het om een groot of klein probleem gaat. Gelukkig kunt u zelf eerst ook proberen uw afvoer te ontstoppen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van een ontstopper, ontstoppingsveer of ontstoppingsmiddel. Weet wel dat het gebruik van deze ontstoppingstechnieken niet zonder gevaar zijn. Met een ontstopper kunt u de verstopping namelijk verder de afvoer in pompen. Een ontstoppingsveer beschikt over scherpe delen, waarmee u uw afvoer makkelijk kunt beschadigen. Ontstoppingsmiddel is tot slot vaak een chemisch middel, waardoor het niet bepaald goed is voor het milieu.

ontstoppingsdienst lokeren

Laat ontstoppen over aan een professional

Wilt u geen risico lopen bij het ontstoppen van uw afvoer? Neem dan gewoon contact op met onze ontstoppingsdienst in Lokeren. De verstopping wordt zo altijd op de juiste wijze verholpen. Onze loodgieters weten namelijk precies hoe zij te werk moeten gaan bij alle verstoppingen. Bovendien beschikken wij over talloze hulpmiddelen die het ons makkelijk maken het probleem te verhelpen. Uiteraard gebeurt dit altijd binnen de kortste keren, hoe hardnekkig de verstopping ook is. U blijft dus nooit lang zitten met een verstopte afvoer wanneer u onze ontstoppingsdienst in Lokeren inschakelt!

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten