Ontstoppingsdienst Gent

Loodgieterij Mertens staat altijd voor u klaar! –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Gent? – Bel direct 09 298 08 88

Ontstoppingsdienst Gent

Als inwoner van Gent ziet u het als vanzelfsprekend dat afvalwater via uw afvoer wegstroomt. Zo vanzelfsprekend is dit echter niet. Zo kan er van de ene op de andere dag bijvoorbeeld een verstopping opduiken in uw afvoer. In dat geval stroomt het water niet of nauwelijks meer weg. Reden genoeg dus om direct in actie te komen bij een verstopping. Heeft u nog nooit eerder te maken gehad met een dergelijk probleem? Dan is het niet verstandig zelf aan de slag te gaan. In dat geval doet u een beroep op onze ontstoppingsdienst in Gent.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze ontstoppingsdienst in Gent schakelt u in wanneer u te maken heeft met een verstopping, dat is natuurlijk logisch. Maar bij wat voor een verstoppingen kunnen wij u eigenlijk allemaal van dienst zijn? U doet een beroep op onze loodgieter bij alle soorten verstoppingen. Wij kunnen de afvoer van uw douche en gootsteen ontstoppen, maar ook die van uw toilet. Geen enkele verstopping vormt dus een probleem voor onze ontstoppingsdienst in Gent. Zodra u ons contacteert, sturen wij zo snel mogelijk een loodgieter naar u toe. Deze gaat vervolgens direct aan de slag, waardoor uw verstopping altijd snel verleden tijd is.

ontstoppingsdienst Gent

Kans op terugkeer is minimaal

Snelheid staat bij onze ontstoppingsdienst in Gent hoog in het vaandel, maar dat geldt ook voor zorgvuldigheid. Wij zullen u namelijk niet eerder verlaten voor de verstopping compleet verdwenen is. In sommige gevallen gebruiken wij verschillende ontstoppingstechnieken om er zeker van te zijn dat het probleem verholpen is. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw afvoer onder hoge druk doorspuiten. Het voordeel van deze methode is dat de leiding van binnen vrijwel compleet gereinigd wordt. Hierdoor is de kans bijzonder klein dat de verstopping snel weer terugkeert. En dit is natuurlijk wel een prettige gedachten. Bij een verstopping in uw afvoer doet u dus altijd een beroep op onze ontstoppingsdienst in Gent.

 

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten