Onderhoud CV ketel in Gent

Een CV ketel vormt een van de meest essentiële onderdelen in uw woning, omdat het enerzijds zorgt voor de verwarming van uw woning en daarbij ook verantwoordelijk is voor de warmwatervoorziening bij het douchen en bijvoorbeeld de afwas. Dit laatste geldt wel alleen als u een combiketel heeft, in andere gevallen heeft u vaak een losse boiler voor het warme water in uw woning. Hoewel een combiketel op dit punt misschien niet aantrekkelijk lijkt, biedt een combiketel over het algemeen meer voor-, dan nadelen. Onze loodgieters adviseren u graag over een mogelijke overstap van een losse CV ketel en boiler naar een combiketel. Ook voor onderhoud aan uw CV ketel in Gent staan we voor u klaar!

Essentie onderhoud CV ketel in Gent

Onderhoud CV ketelHet onderhoud van een CV ketel wordt helaas geregeld vergeten, doordat mensen de noodzaak er niet direct van inzien. Dit is ook logisch, want de CV ketel werkt immers gewoon en er is geen schade te zien! Dit is echter het gevaar, want over het algemeen zal u na een aantal jaren te maken krijgen met slijtage aan onderdelen zonder het zelf te zien. Wanneer een onderdeel volledig kapot raakt zal de CV ketel niet langer werken en is het verwarmen van uw woning niet meer mogelijk.

Bij onderhoud aan de CV ketel in Gent door onze loodgieter worden alle onderdelen nagelopen op slijtage, zodat u deze tijdig kunt vervangen. Ook zullen we uw CV ketel stofvrij maken, zodat er geen storingen ontstaan.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!