Loodgieter Wetteren – Loodgieterij Mertens

Wij helpen u vakkundig en snel! –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Met spoed een loodgieter in Wetteren nodig? – Bel direct 09 298 08 88

De snelle loodgieter in Wetteren biedt hulp aan huis

Kunt u de hulp van onze loodgieter in Wetteren goed gebruiken? U bent niet de enige! Het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden kan soms behoorlijk lastig zijn, waardoor consumenten al snel geneigd zijn om terug te vallen op de hulp van de loodgieter in Wetteren. Onze betrouwbare loodgieter in Wetteren heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende klussen. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen, het verleggen van bestaande leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Met welke werkzaamheden kan onze ervaren loodgieter u van dienst zijn? Samen zoeken we naar een passende oplossing!

loodgieter wetteren

Onderhoudswerkzaamheden van onze loodgieter

Onze loodgieter helpt consumenten niet alleen bij het installeren van loodgieterselementen, maar ook met het uitvoeren van onderhoudsklussen. Denk bijvoorbeeld aan het nalopen van de leidingen op beginnende slijtage, het controleren van de afvoer op verstoppingen, enzovoorts. Ook het onderhoud aan de cv-ketel is van groot belang om storingen te voorkomen. U moet er immers niet aan denken, dat u op een koude herfst- of winteravond zonder werkende verwarming komt te zitten.

Het is aan te raden om uw leidingen, afvoer en cv-ketel zeker eens per jaar te laten onderhouden. Mocht u zelf aan de slag gaan met het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden maar toch te maken krijgen met vervelende lekkages of verstoppingen, dan is het sterk aan te raden om zo snel mogelijk hulp van de ervaren loodgieter in te schakelen. Des te sneller u dit doet, des te kleiner is de kans op blijvende schade.

 

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten