Loodgieter Oudenaarde

Loodgieterij Mertens staat altijd voor u klaar! –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Met spoed een loodgieter in Oudenaarde nodig? – Bel direct 09 298 08 88

Loodgieter in Oudenaarde: hulp bij loodgietersklussen!

Veel loodgietersklussen zou u zelf uit kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer in huis, enzovoorts. Hoewel er op internet tal van handige filmpjes te vinden zijn om deze klussen op de juiste wijze uit te kunnen voeren, blijkt het regelmatig fout te gaan. Zo krijgen mensen te maken met lekkages als leidingen niet goed op elkaar aansluiten, lekt het toilet als deze niet op de juiste manier op de afvoer is aangesloten, enzovoorts. Onze gepassioneerde loodgieter in Oudenaarde helpt u graag bij het uitvoeren van dergelijke klussen, zodat de kans op vervelende complicaties minimaal wordt. Naast het uitvoeren van installatiewerkzaamheden door onze ervaren loodgieter in Oudenaarde, helpt onze loodgieter u ook bij onderhoud- en herstelklussen.

loodgieter oudenaarde


Onderhoud aan loodgieterselementen

Het is erg belangrijk dat u regelmatig onderhoud aan loodgieterselementen uit laat voeren. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van uw leidingen op speling, het nalopen van de afvoer op slijtage en het controleren van de cv-ketel op versleten onderdelen. Wanneer u dit niet regelmatig zou doen, zou u met lekkages, verstoppingen en storingen te maken krijgen. Voor de loodgieter in Oudenaarde zijn dergelijke vormen van onderhoud een wekelijkse routine, waardoor wij u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Mocht het onderhouden van deze loodgieterselementen al te laat zijn, dan helpt onze loodgieter in Oudenaarde u graag bij het repareren van de kapotte apparaten. Denk aan het repareren van een kapotte cv-ketel, het opnieuw leggen van leidingen, het opnieuw aansluiten van sanitaire voorzieningen, etc.

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten