Loodgieter Merelbeke – Loodgieterij Mertens

De vakman pur sang –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Met spoed een loodgieter in Merelbeke nodig? – Bel direct 09 298 08 88

Onderhoudswerkzaamheden? De loodgieter in Merelbeke helpt!

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van onderhoudswerkzaamheden aan loodgieterselementen in en rondom uw woning? Schakel onze betrouwbare loodgieter in Merelbeke in. Onze loodgieter heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Denk aan het doorspuiten van een verstopte afvoer, het controleren van leidingen op beginnende slijtage, het vervangen van kapotte onderdelen in een cv-ketel, enzovoorts. Naast de mogelijkheid om loodgieterselementen te onderhouden, kan de loodgieter in Merelbeke u tevens van dienst zijn bij het installeren van nieuwe loodgieterselementen.

loodgieter merelbeke

Het belang van onderhoud aan loodgieterselementen

Veel woningbezitters onderschatten het belang van voldoende onderhoud aan loodgieterselementen. Denk bijvoorbeeld aan het belang van het onderhouden van de cv-ketel! U moet er toch niet aan denken, dat u op een koude herfst- of winteravond zonder een werkende verwarming komt te zitten? Datzelfde geldt voor het onderhoud aan de afvoer en leidingen in uw woning. De afvoer kan door de tijd heen verstopt raken door restafval wat in de afvoer achterblijft. Door deze regelmatig door te spuiten voorkomt u een dergelijke situatie. Onze gepassioneerde loodgieter in Merelbeke helpt u hier graag bij.

Naast de hulp bij het onderhouden van de leidingen, afvoer en cv-ketel is de hulp van onze ervaren loodgieter in Merelbeke vaak ook gewenst bij de installatie van nieuwe elementen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe leidingen, waarbij veel fout kan gaan. Als de leidingstukken niet goed op elkaar aansluiten resulteert dit in een lekkage. Het kost vaak enkele maanden om de waterschade van deze lekkages te verhelpen.

 

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten