Loodgieter Lokeren – Loodgieterij Mertens

Altijd voor uw spoedklus bereikbaar! –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Met spoed een loodgieter nodig in Lokeren? – Bel direct 09 298 08 88

Hulp bij onderhoudsklussen van onze loodgieter in Lokeren

Onze loodgieter in Lokeren helpt u graag bij het uitvoeren van uiteenlopende onderhoudsklussen in en rondom uw woning. Veel woningbezitters onderschatten het belang van het onderhouden van loodgieterselementen, met alle gevolgen van dien. Denk bijvoorbeeld aan storingen in de cv-ketel tijdens de herfst of winter, lekkages rond leidingen, een verstopping in uw afvoer, enzovoorts. Reden genoeg om tijdig de hulp van onze loodgieter in Lokeren in te schakelen! Door de expertise die de loodgieter in Lokeren in de afgelopen jaren heeft opgedaan, kan onze betrouwbare loodgieter u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Zo heeft u zelf zo min mogelijk omkijken naar het onderhouden van de loodgieterselementen in huis.

loodgieter lokeren

Verschillende elementen laten onderhouden

De leidingen, de afvoer en de cv-ketel zijn de meest essentiële elementen binnen een woning om te laten onderhouden. Zeker in de winter kunt u te maken krijgen met storingen en lekkages, als de cv-ketel uitvalt of de leidingen naar buitenkranen barsten. Door de hulp van onze snelle loodgieter in Lokeren zeker eens per jaar in te schakelen voor het uitvoeren van onderhoud, bent u ervan verzekerd dat de kans op dergelijke complicaties minimaal is.

U kunt vanzelfsprekend niet alleen voor hulp bij onderhoudsklussen op de loodgieter in Lokeren rekenen. Wij helpen u bijvoorbeeld ook graag bij het installeren van nieuwe loodgieterselementen of het repareren van kapotte apparaten. Bent u van plan om een nieuwe combiketel aan te schaffen? Win vooraf advies in bij onze loodgieter! Zo weet u precies welke mogelijkheden u heeft.

 

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten