Loodgieter Lochristi – Loodgieterij Mertens

Uw vakkundige loodgieter –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend – Bel direct 09 298 08 88

Hulp bij verstoppingen van onze loodgieter in Lochristi

Heeft u last van een smerige stank in uw woning? Begint uw toilet steeds lastiger door te spoelen na een toiletbezoek? De kans is groot dat u te maken heeft met een (beginnende) verstopping in uw afvoer. Onze ervaren loodgieter in Lochristi komt graag bij u langs om de verstopte afvoer voor u te verhelpen. Door de afvoer onder een hoge druk door te spuiten, wordt de verstopping letterlijk voor u verholpen. Een verstopte afvoer komt niet alleen onder uw toilet voor, ook verhelpt onze loodgieter in Lochristi regelmatig verstoppingen in de afvoer van uw douche, de gootsteen of onder uw regenpijp. Onze vakkundige loodgieter in Lochristi voorziet u graag van passend advies om de kans op een verstopte afvoer zo klein mogelijk te maken.

loodgieter lochristi

Hoe voorkom ik een verstopping in de afvoer?

Een verstopping in de afvoer ontstaat door restafval wat naar de bodem zinkt en niet langer kan worden meegevoerd door het water in de afvoer. Als gevolg hiervan zal er steeds meer restafval achterblijven, waardoor het water steeds moeizamer wegstroomt. Door het restafval uit de afvoer te weren wordt de kans op een verstopping minimaal.

Maak bijvoorbeeld gebruik van een zeefje in de gootsteen, plaats een kapje over de regenpijp om bladeren te weren en beperk het gebruik van toiletpapier in huis. Het is niet mogelijk om al het restafval uit de afvoer te weren. Zorg er daarom voor dat u eens per jaar onze loodgieter in Lochristi inschakelt voor het verhelpen van de beginnende verstoppingen.

 

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten