Loodgieter Evergem – Loodgieterij Mertens

Uw betrouwbare loodgietersbedrijf –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Met spoed een loodgieter nodig? – Bel direct 09 298 08 88

Hulp nodig van onze loodgieter in Evergem? Bel ons!

loodgieter evergemEr zijn verschillende situaties te bedenken waarbij de hulp van onze betrouwbare loodgieter in Evergem fijn kan zijn. Hoewel veel consumenten loodgietersklussen zelf proberen op te lossen, is de kans op complicaties het kleinst met de hulp van onze ervaren loodgieter in Evergem. De loodgieter in Evergem heeft een ruime expertise in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden, waardoor we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Wij helpen u bij het installeren, onderhouden en repareren van loodgieterselementen in en rondom uw woning. Met welke loodgietersklussen kunnen we u van dienst zijn?

Passende hulp van een ervaren vakman

Onze loodgieter in Evergem helpt u onder meer bij het leggen van nieuwe leidingen of het verleggen van bestaande leidingen. Het is belangrijk dat het leggen van leidingen op de juiste wijze gebeurt, om te voorkomen dat de leidingen niet goed op elkaar aansluiten. Hierbij zou speling tussen de leidingstukken kunnen ontstaan, met alle gevolgen van dien. Het vocht sijpelt uit de leidingen en trekt vervolgens in uw muren, vloeren of plafond.

Minstens zo belangrijk als het goed aansluiten van leidingstukken is ook het aansluiten van de sanitaire voorzieningen op de afvoer in huis. Of wat te denken van het installeren van een cv-ketel in uw woning? Onze loodgieter in Evergem helpt u hier graag bij! Nadat de loodgieterselementen op de juiste wijze geïnstalleerd zijn, kunt u de loodgieter inschakelen voor het onderhouden van de leidingen, afvoer en cv-ketel. Zo wordt de kans op lekkages, verstoppingen en storingen minimaal.

 

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten