Loodgieter Eeklo

Loodgieterij Mertens is uw specialist –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Met spoed een loodgieter in Eeklo nodig? – Bel direct 09 298 08 88

Lekkages verhelpen met onze loodgieter in Eeklo

Onze loodgieter in Eeklo heeft in de afgelopen jaren een ruime expertise opgedaan in het uitvoeren van uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden in en rondom woningen. Een van de werkzaamheden die onze snelle loodgieter in Eeklo regelmatig uitvoert, is het verhelpen van lekkages. Lekkages komen op tal van verschillende plekken in huis voor. Denk aan een lekkage rond leidingen, een lekkage bij de afvoer, enzovoorts. Wanneer het vocht eenmaal uit de leiding of afvoer gekomen is, zal het in uw muren, vloeren of plafond trekken. U herkent dergelijke waterschade aan lelijke schimmelplekken die hierbij kunnen ontstaan!

Heeft u momenteel last van een lekkage, of vermoed u hier last van te hebben? Schakel zo snel mogelijk de hulp van onze loodgieter in Eeklo in voor passende hulp

loodgieter eeklo

Een lekkage verhelpen in huis

Om een lekkage te kunnen verhelpen is het belangrijk om eerst te zoeken naar de bron van de lekkage. Met een speciale lamp volgt onze vakkundige loodgieter uit Eeklo het waterspoor door uw woning, die uiteindelijk zal stoppen bij de bron van de lekkage. Het is doorgaans erg lastig om een waterspoor met het blote oog te volgen, doordat deze niet altijd goed zichtbaar is. Wanneer de bron van de lekkage gevonden is, zal de loodgieter voor een passende oplossing zorgen. In de meeste gevallen is het voldoende om de dakbedekking te herstellen, leidingen te vervangen of bijvoorbeeld een lekkende rand dicht te kitten.

Naast de hulp bij het verhelpen van lekkages in huis, kan onze snelle loodgieter in Eeklo u ook bij verschillende andere loodgieterswerkzaamheden van dienst zijn.

 

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten