Loodgieter Deinze – Loodgieterij Mertens

Wij helpen u graag verder! –

Vakkundige herstellingen

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend – Bel direct 09 298 08 88

De loodgieter in Deinze: hulp bij onderhoud!

Onderhoudswerkzaamheden aan loodgieterselementen worden regelmatig vergeten binnen huishoudens. Dit is niet voor niets! Een cv-ketel zit vaak op een verborgen plek in huis, lekkages rond leidingen worden vaak pas opgemerkt als er al sprake is van schimmel op muren en plafonds, enzovoorts. Schakel de hulp van onze loodgieter in Deinze in om regelmatig onderhoud aan deze loodgieterselementen uit te laten voeren. Tijdens het onderhoud worden leidingen nagelopen op beginnende slijtage, worden versleten onderdelen in de cv-ketel vervangen en wordt de afvoer doorgespoten om beginnende lekkages letterlijk voor u op te lossen. Wanneer heeft u onze snelle loodgieter in Deinze voor het laatst ingeschakeld voor het uitvoeren van onderhoud?

Probeer verstoringen en complicaties te voorkomen

loodgieter deinzeLekkages, verstoppingen en verstoringen zijn gelukkig relatief eenvoudig te voorkomen. Naast het laten uitvoeren van onderhoud door onze vakkundige loodgieter in Deinze kunt u er namelijk ook voor kiezen om een zeefje in de gootsteen te gebruiken, het gebruik van toiletpapier te minderen en leidingen te laten leggen door onze loodgieter. Veel mensen proberen leidingen zelf te leggen, waarbij speling tussen de verschillende leidingstukken kan ontstaan. Het water sijpelt via deze speling uit de leidingen, waarna het in uw muren, plafonds of vloeren trekt.

Ook voor advies bent u bij onze betrouwbare loodgieter in Deinze aan het juiste adres. Laat u bijvoorbeeld adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Waar kan ik het beste een nieuw toilet plaatsen in de badkamer? Is deze afvoer geschikt voor mijn nieuwe keuken? Enzovoorts.

Vakkundig onderhoud

Lekkages snel verholpen

Deskundige loodgieter

Bereikbaar op: 

Ma t/m vr: 08:00 – 19:00

Weekend gesloten