Lekkage verhelpen in Gent

Heeft u een lekkage en wilt u de lekkage verhelpen in Gent? Dan bent u hier aan het juiste adres. Lekkages zijn altijd vervelend. Niet alleen voor u maar ook voor de portemonnee. Het is namelijk goed mogelijk dat de lekkage voor extra schade in woning zorgt. Daarom is het belangrijk om bij het opmerken van een lekkage zo snel mogelijk te reageren. Zo voorkomt u op de lange termijn onverwacht hoge kosten voor het repareren van uw woning.

Lekkage verhelpen in Gent

LekkageU kunt de lekkage verhelpen nadat u de lekkage heeft ontdekt, maar hoe doet u dat precies? In de meeste gevallen komt u er pas achter dat u last heeft van een lekkage wanneer er vochtplekken zichtbaar worden. Het opsporen van de precieze plek waar de lekkage vandaan komt is echter lastiger, omdat de buizen en leidingen zijn weggewerkt in de muren of de vloer. Houdt er dus ook rekening mee dat u niet alleen het lek moet aanpakken, maar ook de muren of vloeren moet repareren na het opsporen van het lek. Zijn de leidingen zichtbaar? Dan kunt u de leidingen regelmatig op schade en lekken controleren met een toiletpapiertje. Als het papiertje vochtig wordt dan zit er ergens een scheurtje in de leiding.

Lekkage opsporen en repareren

Het opsporen van een lekkage is een specialistische klus, omdat leidingen meestal goed zijn weggewerkt. Het is echter zonde om een hamer te pakken en de muren open te breken op de plekken waar u vocht ontdekt, want vochtplekken zijn enkel een indicatie van de plek waar het lek zich bevindt. Daarom is het verstandig om altijd een loodgieter in te schakelen als u de plek van het lek niet kunt zien. De loodgieter is namelijk uitgerust met specialistische apparatuur waarmee het lek opgespoord kan worden zonder dat uw muren of vloeren beschadigd worden.

Als de precieze plek van het lek is gevonden dan wordt er een kleine opening gemaakt om het lek te kunnen repareren. De loodgieter zorgt voor het opsporen en het repareren van het lek, maar niet voor de reparatie van de muur of de vloer. Houd daarom rekening met eventuele bijkomende kosten. Bijvoorbeeld voor het inhuren van een tegelzetter of stukadoor. Heeft u nu last van een lekkage en wilt u het lek zo snel mogelijk laten verhelpen? Schakel dan direct één van onze vakmannen in door contact met ons op te nemen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Wilt u direct hulp van een loodgieter in Gent of omliggende plaatsen? Bel Loodgieterij De Smet! U kunt bij ons terecht voor diverse klussen, ook bij spoed.

Call Now Button