Lekkages opsporen in Gent: schakel de hulp van onze lekkagedienst in!

Lekkages opsporen is vaak niet eenvoudig, doordat de bron van lekkages vaak niet of nauwelijks zonder hulpmiddelen te achterhalen is. U zou het waterspoor bij een lekkage kunnen volgen, om zo tot de bron van de lekkage te komen. Het waterspoor is echter niet altijd even duidelijk zichtbaar, zeker niet als het vocht al in uw muren, plafond, of vloeren getrokken is. Voor onze lekkagedienst is lekkage opsporen in Gent een stuk eenvoudiger, omdat wij over de juiste hulpmiddelen beschikken. In tegenstelling tot veel andere bedrijven kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk uit te moeten voeren. Zo ontstaat er geen schade aan uw woning!

Hulpmiddelen bij het opsporen van lekkages

Onze vakmensen maken bij het opsporen van lekkages gebruik van een ultrasone detectie en een detectie aan de hand van een thermografische infraroodcamera. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat lekkages opsporen zelfs in de meest lastig te bereiken ruimtes relatief eenvoudig wordt. Lekkages kunnen onder meer voorkomen onder uw dakbedekking, rond de leidingen in de kruipruimte van uw woning, of bijvoorbeeld bij een kapotte afvoer. Het is erg belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk aan te pakken, om een blijvende waterschade aan uw woning te voorkomen.

Wanneer het vocht eenmaal in uw muren, vloeren, en plafonds getrokken is, kan het zeker enkele maanden duren om het vocht weer weg te laten trekken. Pas daarna kan begonnen worden aan het herstel van de waterschade. Niet alleen kost een dergelijke operatie veel tijd, ook brengt het hoge kosten met zich mee. Reden genoeg om lekkages zo snel mogelijk op te (laten) sporen.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!