Wij helpen met lekdetectie in Gent!

Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets, want een lekkage gaat doorgaans gepaard met een vervelende waterschade. Door een lekdetectie in huis uit te laten voeren is de kans op een blijvende waterschade beperkt. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het uitvoeren van een lekdetectie in Gent, of de omgeving hiervan? Wij helpen u hier graag bij op weg! Onze loodgieters hebben een ruime expertise in het uitvoeren van een lekdetectie in Gent. Samen met u zoeken we naar de bron van een lekkage, om deze waar mogelijk direct aan te pakken.

Verschillende vormen van lekdetectie

Het vervelende aan lekkages is dat deze overal in uw woning voor kunnen komen. Denk aan een lekkage onder uw dakbedekking, een lekkage rond uw leidingen, of een lekkage bij een kapotte afvoer. Dit maakt het soms behoorlijk lastig om de bron van een lekkage te achterhalen. Met onze lekdetectie in Gent wordt het opsporen van de bron van een lekkage een stuk eenvoudiger, zonder dat we hier hak- en breekwerk voor uit hoeven te voeren.

Bij een lekdetectie in Gent maken wij gebruik van een thermografische infraroodcamera of een ultrasone detectie, waarmee het opsporen van de bron van lekkages relatief eenvoudig is. Het voordeel aan deze manier van werken is dat we geen schade aan uw woning aanrichten bij het achterhalen van de bron van een lekkage in huis. Waar in huis vermoedt u last te hebben van een lekkage?

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!