Gootsteen ontstoppen in Gent

Bent u op zoek naar een manier om uw gootsteen te ontstoppen in Gent, zodat u snel van de verstopping af bent? U bent hier aan het juiste adres. U kunt proberen om de verstopping in de afvoer zelf te verhelpen, maar als dat niet lukt dan staan onze vakmannen graag voor u klaar! .

Gevolgen van een gootsteen ontstopping

Als uw gootsteen verstopt zit dan is het belangrijk om de verstopping zo spoedig mogelijk te verhelpen. Als u dat niet doet dan kan een verstopping voor nare gevolgen zorgen. Allereerst krijgt u last van water dat niet meer goed wegloopt. Als u de verstopping zich ophoopt dan kan de leiding door het gewicht scheuren, waar lekkages door veroorzaakt worden. Wacht u te lang met het aanpakken van een beginnende verstopping, dan is het mogelijk dat uw volledige afvoer verstopt raakt. Dit kunt u voorkomen door direct een vakman in te schakelen!

Schakel een vakman in!

Als u merkt dat het water in de gootsteen langzamer wegloopt of als u borrelende geluiden opmerkt. Dan is de kans groot dat er een verstopping in de maak is. Om de kleine verstopping te verwijderen kunt u een mengsel van heet water, baking soda en schoonmaakazijn door de verstopte leiding spoelen. Laat dit mengsel minimaal een halve dag inwerken. U mag de kraan tijdens het inwerken niet aan zetten. Spoel na een halve dag na met een liter heet water en controleer of de afvoer weer goed werkt.

Is dit niet het geval? Dan doet u er goed aan om een vakman in te schakelen die de oorzaak van de verstopping kan opsporen. Onze experts sporen de verstopping op, zonder uw muren of vloeren te beschadigen en werken vervolgens aan een effectief plan om de verstopping in uw gootsteen zo snel en zorgeloos mogelijk te verhelpen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Wilt u direct hulp van een loodgieter in Gent of omliggende plaatsen? Bel Loodgieterij De Smet! U kunt bij ons terecht voor diverse klussen, ook bij spoed.

Call Now Button