Gootsteen ontstoppen in Gent

Blijft er telkens een laagje water staan wanneer u uw gootsteen gebruikt? Dan kan er een probleem zijn met uw afvoer. Mogelijk hebben zich hier afvalresten opgehoopt. In het geval van een gootsteen gaat het hierbij negen van de tien keer om etensresten. Veel inwoners van Gent spoelen ongemerkt namelijk heel wat etensresten door de afvoer van hun gootsteen. Deze resten kunnen zich, samen met andere rommel, gaan ophopen in de afvoer. Indien dit gebeurt, is het aannemelijk dat er een verstopping ontstaat. Is dit bij u reeds het geval? Dan zit er niets anders op dan uw gootsteen ontstoppen in Gent. Onze loodgieter biedt u hierbij graag de helpende hand.

Waarom loodgieter inschakelen en niet zelf ontstoppen?

gootsteen ontstoppen in Gent Veel inwoners van Gent zijn geneigd eerst zelf een poging te wagen hun gootsteen te ontstoppen. Dit is echter niet verstandig. De kans is namelijk groot dat u de verstopping niet juist of volledig verhelpt. In dat geval zit de afvoer van uw gootsteen binnen de kortste keren weer verstopt. Hier hoeft u niet bang voor te zijn wanneer u uw gootsteen laat ontstoppen door onze loodgieter in Gent. Wij hebben namelijk al menig gootsteen in Gent ontstopt. Onze loodgieter weet hierdoor precies wat hij moet doen. De verstopping wordt zodoende op de juiste manier verholpen. De kans dat de verstopping snel weer terugkeert is hierdoor echt minimaal.

Verklein de kans op een gootsteenverstopping

Zit uw gootsteen geregeld verstopt? Dan wordt het natuurlijk een duur grapje om telkens onze loodgieter in Gent in te schakelen. U kunt zelf echter een aantal maatregelen treffen om de kans op een verstopte gootsteen te verkleinen. Zo is het allereerst belangrijk dat u niet teveel rommel door uw gootsteen spoelt. Maak uw bord liever eerst schoon boven de prullenbak in plaats van boven de gootsteen. Daarnaast is een zeefje in uw afvoer aan te raden. Zo’n zeefje vangt het merendeel van de rommel op, waardoor de kans op een verstopping kleiner wordt.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!