Doucheverstopping in Gent verhelpen

Water wat niet meer goed wegloopt, waardoor je tijdens het douchen tot je enkels in het water staat. Het is een teken dat de afvoer van je doucheputje verstopt zit. Andere signalen die je kunt opmerken zijn borrelende geluiden afkomstig uit het putje of een doordringende rioollucht die in de doucheruimte hangt. Doucheverstoppingen zijn met de juiste aanpak zo verholpen. Voor een professionele oplossing van een doucheverstopping in Gent kun je contact met ons opnemen.

Verschillende oorzaken

Zeepresten, haren en vet kunnen ervoor zorgen dat het water niet meer goed kan weglopen. Deze vormen een obstakel in de afvoer, waardoor de doucheafvoer niet meer naar behoren werkt. Het stilstaande water en de vuilresten kunnen dan een behoorlijke stankoverlast geven. Bovendien blijf je dweilen omdat het water zich door de doucheruimte verspreid, in plaats van te verdwijnen in het doucheputje. Niet alleen vuil kan een verstopping veroorzaken. Verouderde afvoerbuizen kunnen scheefgezakt raken, waardoor de afvoer van het water niet meer soepel loopt. Ook afvoeren die niet goed zijn geplaatst kunnen dergelijke problemen geven.

Vraag om hulp

Wanneer je een verstopping in je doucheputje opmerkt kun je eerst zelf proberen deze te verhelpen. Wees voorzichtig met chemische ontstoppers, want deze zijn erg giftig en sommige middelen zorgen er alleen maar voor dat vuil nog meer gaat klonteren, waardoor het een massieve blokkade vormt. Probeer met een ontstopper of ‘ploeper’ het vuil los te krijgen. Mocht dit niet werken, schakel dan de hulp in van een deskundige. Onze medewerkers kunnen het probleem snel en deskundig voor je oplossen.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!