Wat te doen bij storing aan uw cv in Gent

 Als er een storing aan uw cv is, is dat erg vervelend. U kunt het huis niet verwarmen en geen warme douche nemen. U kunt zelf een aantal controles uitvoeren om te kijken waar het probleem ligt, maar vaak is er een vakman voor nodig om het echte probleem op te sporen en te verhelpen. Kijk of de stekker in het stopcontact zit en of er voldoende water in het systeem zit. Ga ook na of de gaskraan open is en of de thermostaat op de juiste temperatuur staat. Als alles in orde is en u het probleem niet kunt vinden, is het tijd om een professionele cv-monteur in te schakelen. Heeft u storing aan uw cv in Gent en wilt u contact opnemen met een goede cv-monteur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u snel weer een werkende cv-ketel heeft.

Laat de mankementen aan uw cv verhelpen

Er komt geen warm water meer uit de kraan en de verwarming doet het niet meer. Grote kans dat er een storing aan uw cv is. Bel ons voor het maken van een afspraak en één van onze monteurs zal zo snel mogelijk bij u langskomen om het probleem op te lossen. In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om de ketel te laten vervangen. Als u al een wat ouder model hebt, kunt u overwegen om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. Vraag ons om persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe ketel.

Installatie nieuwe CV ketel

Als u te maken heeft met een storing van uw CV ketel, is dat erg vervelend. Het huis wordt niet meer verwarmd en u kunt geen warme douche nemen. Bij een storing is het verstandig een erkende loodgieter in te schakelen. Hij kan de oorzaak van de storing zoeken en deze voor u oplossen. Als uw CV ketel verder nog in goede staat is, kan de loodgieter een reparatie uitvoeren of onderdelen vervangen en de storing daarmee verhelpen. Als uw ketel echter al ouder is, is het vaak voordeliger deze te vervangen door een nieuwe. De loodgieter kan u adviseren over de beste CV ketel voor uw woning.

Een nieuwe CV ketel is de investering meer dan waard

Een nieuwe CV ketel is een behoorlijke investering. Toch zijn er ook veel voordelen. Nieuwere CV ketels zijn energiezuiniger, verwarmen uw woning efficiënter en hebben meer mogelijkheden dan oudere ketels. Een goede CV ketel heeft een levensduur van gemiddeld 15 jaar. Laat u daarom goed voorlichten om het juiste verwarmingssysteem voor uw woning te kiezen. De totale kosten van een nieuwe CV ketel bestaan uit de prijs voor het apparaat zelf en de installatiekosten. Moet de ketel op een andere plek komen te staan? Houdt dan rekening met extra kosten voor het verleggen van de leidingen.

Plaatsen van een nieuwe CV ketel

De loodgieter zorgt dat uw nieuwe CV ketel van A tot Z perfect geplaatst wordt. Hij haalt eerst de oude ketel weg en installeert de nieuwe. Daarnaast vervangt hij als het nodig is de kranen onder de ketel en het expansievat. Als de CV ketel eenmaal is geplaatst, zal de monteur deze voor u afstellen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Als laatste plaatst hij de thermostaat waarmee u de verwarming kunt bedienen. Het installeren van een nieuwe CV ketel kan meestal binnen een dag gebeuren, tenzij er veel leidingwerk aangepast moet worden. De monteur zorgt dat u weer snel kunt genieten van een heerlijk warm huis.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!