Professionele nazicht van ketels in Gent

Dankzij uw cv ketel heeft u thuis de beschikking over warm water. Hierdoor kunt u onder meer een heerlijke warme douche nemen. Daarnaast zorgt een cv ketel voor een aangename temperatuur in huis op koude dagen. U draait simpelweg de thermostaat op en de ketel verwarmt het water in radiatoren en/of de vloerverwarming. Dit klinkt voor u allemaal vanzelfsprekend, maar uw ketel kan er na verloop van tijd ook mee stoppen. In dat geval wordt er geen water meer opgewarmd. Vaak is een storing hier de oorzaak van. Heeft u geregeld te maken met een storing in uw ketel en laat u nooit nazicht uitvoeren? Dan wordt dit de hoogste tijd! Voor CV nazicht van uw ketel in Gent neemt u contact op met onze loodgieter. Wij zijn gespecialiseerd in nazicht van alle cv ketels.

Verklein de kans op een storing met nazicht gasketel

Woont u in een betrekkelijk oude woning in Gent? Dan is de kans groot dat uw woning verwarmd wordt met behulp van een gasketel. Dergelijke ketels zien we steeds minder terug in woningen, maar ze zijn desondanks nog wel in groten getale aanwezig. Onze loodgieter in Gent wordt dan ook geregeld ingeschakeld voor nazicht van gasketels. Voert u nooit nazicht uit aan uw gasketel? Dan raden wij u aan hier direct mee te beginnen. Het voordeel van nazicht is namelijk dat de kans op een storing een stuk kleiner wordt. Althans, wel wanneer u regelmatig nazicht uit laat voeren. Onze loodgieters kunnen naderende problemen dan namelijk in de kiem smoren, waardoor uw ketel zijn werk blijft doen.

Nazicht verwarmingsketels

CV nazicht in Gent

Gasketels waren vroeger ongekend populair om water mee te verwarmen. Tegenwoordig kennen we echter ook talloze andere verwarmingsketels. Heeft u een andere ketel? Dan wil dit niet zeggen dat u geen nazicht aan deze verwarmingsketels uit kunt laten voeren door onze loodgieter. Naast nazicht van gasketels zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in nazicht van alle verwarmingsketels. Verwarmt u uw water bijvoorbeeld met een zonneboiler? Of gebruikt u een verwarmingsketel in combinatie met een warmtepomp? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Net als bij gasketels moet u ook het belang van nazicht van deze verwarmingsketels niet onderschatten. Laat u regelmatig nazicht uitvoeren aan uw ketel? Dan blijven de grote problemen u zeer waarschijnlijk bespaard!

Laat jaarlijks nazicht uitvoeren

Onze loodgieter uit Gent raadt u aan regelmatig nazicht uit te laten voeren aan uw ketel. Maar hoe vaak is regelmatig? Veel inwoners van Gent hebben hier geen idee van. Zij vermoeden dat het voldoende is om eens per paar jaar nazicht uit te laten voeren. In het geval van nieuwe verwarmingsketels volstaat dit inderdaad. Is uw ketel inmiddels al behoorlijk oud? Dan raden wij aan om jaarlijks nazicht uit te laten voeren. Hoe ouder een ketel is, des te gevoeliger deze is voor storingen en andere problemen. Wilt u er zeker van zijn dat u het jaarlijkse nazicht niet vergeet? Sluit dan een onderhoudscontract af bij onze loodgieter uit Gent. Wij bellen u in dat geval iedere keer wanneer er weer nazicht nodig is.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!