Cv-ketel installatie in Gent

Wilt u een cv-ketel installeren of uw oude cv-ketel vervangen? Dan bent u in Gent bij het juist adres! De kosten voor een cv-ketel verschilt, het ligt namelijk aan de situatie. Een cv-ketel laten installeren is een investering maar uiteindelijk gaat u er zeker geld mee besparen op uw maandelijkse energiekosten.

Aanleggen cv-ketel

Een cv-ketel is het belangrijkste onderdeel van een centraal verwarmingssysteem. Dat is ook de reden waarom deze tegenwoordig in de meeste huishoudens aanwezig is! Ondanks dit, komt het nog wel eens voor dat oudere panden nog een ouderwetse boiler hebben. In dit geval kunt u overwegen om een cv-installatie in Gent te doen!

Bij een centrale verwarmingsinstallatie wordt vanuit een centraal punt warmte opgewekt en middels leidingwerk afgegeven aan de radiatoren of de vloerverwarming. Het water wordt opgewarmd in de cv-ketel door de verbranding van aardgas. Dit is waarom een cv-ketel ook wel het hart van de verwarmingsinstallatie genoemd wordt!

Verschillende klassen cv-ketel

Er zijn zes klassen te onderscheiden als het op cv-ketels aankomt. De klassen gaat van CW1 tot en met CW6. Klasse CW1 heeft de minste capaciteit en klasse CW6 de meeste. Het ligt aan verschillende punten voordat er een cv-ketel voor u gekozen kan worden:

  • Hoe groot is uw woning?
  • Wat voor type woning heeft u?
  • Is de ketel voor alleen verwarming of ook voor warm tapwater?
  • Heeft u een bad?
  • Op hoeveel plaatsen wilt u tegelijk warm water?

De cv-ketel installateur zal hier goed naar kijken en dit met u overleggen voordat er een beslissing wordt gemaakt.

Wat doet onze cv installateur?

Onze installateurs beschikken over de vakkennis en mogelijkheden van alle bekende cv-ketels! Ze weten wat ze doen en zullen ervoor zorgen dat uw cv-ketel goed wordt geïnstalleerd. De cv installateur zal altijd de ketel afstellen, een goed afgestelde ketel behaalt een veel hoger rendement. Dit betekent een nog lagere energierekening! Wie wilt dat nu niet? Neem contact op met de loodgieter voor de cv-ketel installatie in Gent!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Wilt u direct hulp van een loodgieter in Gent of omliggende plaatsen? Bel Loodgieterij De Smet! U kunt bij ons terecht voor diverse klussen, ook bij spoed.

Call Now Button