Waarvoor schakelt u onze installateur cv in Gent in?

Een cv ketel heeft een betrekkelijk lange levensduur. Toch gaan deze apparaten niet eeuwig mee. Heeft uw ketel het begeven? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe aanschaffen. Doe dit echter niet voor u een beroep hebt gedaan op onze cv installateur in Gent. Waarom? Omdat wij uw ketel mogelijk nog weer aan de praat kunnen krijgen. Het kan namelijk zijn dat het apparaat niet meer werkt als gevolg van een storing. Zo’n storing kan in iedere ketel opduiken en zorgt ervoor dat water niet meer verwarmd wordt. Koop dus nooit direct een nieuwe cv ketel maar doe eerst een beroep op onze cv installateur in Gent.

Reparatie niet meer mogelijk?

In het geval van een storing in uw ketel kunnen wij direct een loodgieter naar u toesturen. U moet dan natuurlijk wel eerst contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Komt onze loodgieter tot de conclusie dat uw ketel niet meer te repareren is? Dan zit er helaas niets anders op dan uw ketel te vervangen. Een flinke investering, maar zeker de moeite waard. Zonder ketel heeft u immers niet de beschikking over warm water. Wacht daarom ook vooral niet te lang met het vervangen van uw ketel. Doet u dit wel? Dan ervaart u ongetwijfeld het gemis van de ketel.

Cv ketel installatie niet zelf doen

CV installateur in Gent Het vervangen van uw cv ketel is een flinke opgave. Toch denken sommige inwoners van Gent dat zij deze klus zelf wel kunnen klaren. Heeft u ervaring met cv ketels? Dan is dit inderdaad goed mogelijk. Heeft u echter nooit eerder met deze apparaten gewerkt? Ga dan vooral niet zelf over tot het installeren van een nieuwe ketel. De kans is dan namelijk groot dat u de ketel op de verkeerde manier plaatst. Wat hier de risico’s van zijn? Dat uw ketel alsnog niet werkt. Zonde, want in dat geval is al het werk voor niets geweest. Wilt u dat uw ketel direct juist wordt aangesloten? Laat cv ketel installatie in Gent dan over aan onze loodgieter. Onze installateur is gespecialiseerd in het plaatsen van ketels, waardoor u er na plaatsing direct gebruik van kunt maken. Wij raden u overigens ook niet aan zelf een ketel te bestellen. Onze installateur cv in Gent adviseert u namelijk welke ketel in uw situatie het beste is. Zo weet u ook nog eens zeker dat u straks de juiste ketel in huis heeft.

Pas op met het verwijderen van uw oude ketel

Een nieuwe ketel plaatsen kan natuurlijk niet voordat de oude verwijderd is. Veel mensen denken hierbij direct aan slopen. Laat uw ketel echter altijd heel. Demonteer hem dus volledig. Ook hier geldt dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Wilt u zelf uw handen niet vuilmaken aan het demonteren van het apparaat? Laat dit dan aan onze loodgieter over. Naast het installeren van een nieuwe ketel zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het verwijderen van de oude. Zodoende bent u ervan verzekerd dat uw ketel juist verwijderd wordt. Bovendien ontstaat er geen schade aan bijvoorbeeld leidingwerk wanneer u dit aan onze professional overlaat. En het is nog maar de vraag of dit ook gebeurt wanneer u zelf aan de slag gaat.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!