Camera inspectie in Gent

Een verstopping in uw afvoer in Gent is nooit met het blote oog waar te nemen. Het enige wat u ziet is water dat niet of zeer langzaam wegstroomt. Hierdoor weet u mogelijk niet goed welke ontstoppingsmethode u het beste kunt gebruiken. U kunt kiezen voor een ontstopper, maar zo kunt u het probleem ook alleen maar erger maken. Daarnaast helpt ontstoppingsmiddel ook niet altijd. Ondanks dat het een agressief middel betreft, verdwijnt niet iedere verstopping hierdoor. Wilt u weten welke ontstoppingsmethode het meest succesvol is in uw geval? Laat onze loodgieter uit Gent dan eens bij u langskomen. Met behulp van camera inspectie in Gent weet u waar het probleem zit en wat u het beste kunt doen!

Wat houdt een camera inspectie in?

Camera inspectie in GentBij een camera inspectie vermoedt u mogelijk al dat wij met een camera uw afvoer ingaan. Dit is inderdaad het geval. Het betreft een kleine camera, zodat deze door uw gehele afvoer kan gaan. Deze camera zit vaak aan een slangetje vast, waardoor hij flexibel is. Hierdoor kan de camera langzaam maar zeker steeds verder in uw afvoer gedrukt worden. Buiten de afvoer ziet u op het scherm direct hoe het er aan de binnenkant van de leiding uitziet. Het duurt vaak niet lang alvorens de camera bij de verstopping arriveert. Deze wordt goed in beeld gebracht. Hierdoor is het direct duidelijk wat de beste manier is om deze te lijf te gaan.

Alleen inspectie of ook verstoppen?

U kunt ervoor kiezen om onze loodgieter alleen in te schakelen voor camera inspectie in Gent. Zodra het probleem in beeld is gebracht, kunt u de verstopping zelf gaan bestrijden. Het is echter ook mogelijk om dit uit te besteden aan onze loodgieter uit Gent. Aangezien wij toch al ter plaatse zijn, kunnen wij uw verstopping direct te lijf gaan. Zodoende bent u ervan verzekerd dat het probleem snel en juist wordt verholpen.

Waarom kiest u ons?

Vakkundig onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV Ketel of leidingwerk.

Lekkages snel verholpen

Heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen direct langs!

Deskundige loodgieter

Wij hebben alleen gecertificeerde loodgieters met jarenlange ervaring in dienst.

Bel ons nu!