Afvoer ontstoppen in Gent

Is uw afvoer verstopt? Dan kan dit voor vervelende situaties zorgen. Zeker als u de afwas met de hand doet of de vaatwasser buiten gebruik is. Uw afvoer ontstoppen in Gent wordt volledig ontzorgt door onze vakmannen. Loodgieterij de Smet staat 24/24 klaar om u van de verstopping in de afvoer af te helpen.

Welke hulpmiddelen gebruiken wij?

Onze ontstoppingsdienst gebruik verschillende middelen bij het ontstoppen van uw afvoer. Een voor gebruikte manier om ontstopping in een afvoer op te lossen, is door middel van een hoge druk spuit. Verder kan er ook gebruik worden gemaakt van een klein haakje, waarmee we dikke proppen afval uit de afvoer kunnen halen. Daarnaast kan een vegertje ook de oplossing bieden. Door middel van het vegertje kan de binnenzijde van de afvoer gereinigd worden. Hierdoor zal er geen restafval achterblijven in de afvoer.

Dit kunt u zelf doen tegen een verstopping

Loopt het water in de afvoer minder snel weg? Dan is er waarschijnlijk een ontstopping op komst. Het eerste wat u kunt doen is gebruik maken van een plopper om vuil in de leidingen los te maken. Draai de sifons los om deze uit te spoelen. Daarnaast doet u er verstandig aan om zo min mogelijk vet door uw leidingen te spoelen, omdat opgehoopt vet in de leidingen voor vervelende verstoppingen kan zorgen.

Hebben deze huis-tuin-en-keukenmiddelen geen of onvoldoende effect? Dan is het verstandig om een loodgieter in te schakelen om uw afvoer te ontstoppen. Door een vakman in te schakelen bent u verzekerd van een effectieve oplossing zonder uw riolering te beschadigen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
Allround loodgieters
Ervaren vakmannen
24/24 bereikbaar

Neem contact op

Wilt u direct hulp van een loodgieter in Gent of omliggende plaatsen? Bel Loodgieterij De Smet! U kunt bij ons terecht voor diverse klussen, ook bij spoed.

Call Now Button